top of page

Академия за гражданско образование

Кои сме ние?
Ние сме студенти по право и завършили юристи от Софийския университет "Св. Климент Охридски", обединени от идеята да помагат на обществото. С нашата дейност ние учим, провокираме и насърчаваме хората да познават и защитават правата и свободите си. Вярваме, че това е пътят, по който трябва да поемем, за да заживеем достойно в едно по-справедливо общество.

 

Малко история...
През 2016/2017г. членовете на две организации – сдружение "Праводач" и студентския Клуб на юриста "Теодор Пиперков", осъществиха успешно първата Академия за гражданско образование. Интересът към нея бе толкова голям, че идеята надхвърли дейността и на двете обединения. Тъкмо затова ние, членовете им, решихме да се обособим в сдружение Академия за гражданско образование и да продължим да се развиваме не само в столицата, но и в други български градове.

Какво правим?

Към момента дейността ни включва основно организиране на безплатни курсове по гражданско образование за ученици, заснемане на информативни видео клипове, писане на статии и издаване на книги-помагала.

Ние целим... 

Да Ви помогнем да разберете защо е важно да сте активни и мислещи граждани. Като обясним значението на правото, свободата и демокрацията, ще разбирате по-добре света, който ни заобикаля и ще сте готови за предизвикателствата, пред които е изправено съвременното общество.
 

Свържете се с нас!

 +359 878 472 289

 +359 886 353 354

office.ago.academy@gmail.com 

 

Форма за контакт

 

Нашите партньори

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon

Thanks! Message sent.

uf_logo4.png
bottom of page